Huis en krachtinstallatie

installatie
Via een aansluiting van de netbeheerder komt elektriciteit u huis binnen. De bedrading in huis noemt men een huisinstallatie. 
Uw stroom komt binnen bij de hoofdaansluiting. De hoofdzekering bepaalt hoeveel stroom u maximaal kunt consumeren. De zekeringen in de groepenkast beveiligen de verschillende stroomcircuits of groepen. 
Het kan ook voorkomen dat u een aansluiting heeft op 3 fasen, de zogenaamde krachtstroom.


Elektrotechnische installatie

Elektrotechniek is de hoofdactiviteit van Rullens Elektrotechniek. Het aanleggenrenoveren en onderhouden van uw elektrotechnische installatie, Rullens Elektrotechniek is in elke situatie thuis. 

Onze monteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid. Of het nu gaat om elektrotechniek, installatietechniek of problemen met uw stroomvoorziening, wij kunnen u altijd helpen met een technisch hoogwaardige invulling van uw vraag. Daarnaast werken wij uw elektrotechnische eisen en wensen uit naar een financieel haalbaar plan.


De afgelopen jaren voerde Rullens Elektrotechniek projecten uit voor winkelcentra, garagebedrijven, industriële installaties, kantoren en woningbouw. Ook werkt Rullens Elektrotechniek samen met verschillende organisaties zoals bouworganisaties, woningbouwcorporaties, organisaties in de gezondheidszorg, makelaars, (hoge)scholen, banken en garagebedrijven.

Ook voor particuliere klanten is Rullens Elektrotechniek de juiste partner. Wij kunnen al uw elektraklussen, groot of klein, tot in de perfectie uitvoeren. Het onderhoud en beheren van uw elektrische installaties is bij Rullens Elektrotechniek in vertrouwde handen. 


Bij het plaatsen van een elektrotechnische installatie houdt Rullens Elektrotechniek rekening met de huidige en toekomstige wensen en behoeften van de gebruiker. Denk hierbij aan betrouwbaarheidonderhoudsvriendelijkheidlaag energieverbruik, flexibiliteit en toekomstige innovaties en ontwikkelingen.

 

installatie  elektrische installatie